• ZMENA VYUČOVANIA V ZUŠ MOJMÍROVCE

          • Vážení rodičia, milí žiaci,

            na základe rozhodnutia ministra školstva, vedy, výskumu a športu zo dňa 23.10.2020 od pondelka 26.10.2020 do odvolania ZUŠ Mojmírovce mení vo všetkých odboroch a triedach formu vzdelávania na formu DIŠTANČNÚ. 

            Vyučovanie zabezpečujú triedni učitelia podľa platných rozvrhov jednotnou platformou používaním výlučne systému EduPage (zadávanie úloh) a aplikácie MS Teams (online hodiny). S podrobnejšími pokynmi Vás oboznámia tredni učitelia.

            Bc. Rudolf Arpáš, riaditeľ školy.

             

             

          • OZNAM – prerušenie skupinového vyučovania v ZUŠ

          • Vážení rodičia,

            na základe rozhodnutia ministra školstva zo dňa 11.10.2020 s účinnosťou od 12.10.2020 sa mimoriadne prerušuje skupinové vyučovanie  v základných umeleckých školách.

            V individuálnom vyučovaní (hudobný odbor) sa naďalej učí  bez zmien prezenčnou formou.

            Od dňa 12.10.2020 sa vyučovanie v literárno-dramatickom odbore, výtvarnom odbore a predmet „Hudobná náuka“ (HN) v hudobnom odbore bude vyučovať dištančnou formou – cez Microsoft Teams s prihliadnutím na individuálne možnosti žiakov podľa súčasného platného rozvrhu.  

            Touto cestou prosíme rodičov o porozumenie, podporu,  spoluprácu s pedagógmi našej školy, ktorí Vás budú kontaktovať, v snahe zachovať umelecké vyučovanie na našej škole i v online podobe v čo najvyššej kvalite.

            Veríme, že spolu to zvládneme  -  sme tu pre Vaše deti.

             

            Bc. Rudolf Arpáš, riaditeľ školy.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje